Hinnasto

Kuukausivalmennus 190e/kk, minimi 2kk

Olen työssäni huomannut, että ravintovalmennuksen lisäksi tarvitaan pidempiaikaista tukea ja sparrausta, sekä neuvoa ja ohjausta, jotta muutoksista tulisi pysyviä. Tästä johtuen pidän lähtökohtaisesti minimissään 2 kuukauden mittaisia valmennuksia. Valmennus sisältää yhteensä 2 ravintovalmennusta, 1 valmennus/kk, kirjallisen hoito-ohjelman, sekä tuen ja neuvonnan näiden kuukausien ajalle. Vastaanotto voidaan pitää etänä (Teams, Zoom, Duo jne.), yrityksen tiloissa Limingassa, tai asiakkaan kotona (Oulu ja lähialue). Kotikäynnistä veloitan 10e lisämaksun

Luennot yksityishenkilöille 20e/hlö, minimi 15 hlöä

Kaipaako ystäväporukkasi ohjelmaa illanviettoon? Haluatteko haastaa koko porukan tekemään elämäntaparemontin? Ota yhteyttä, niin sovitaan illan sisältö!

Luennot yrityksille sopimuksen mukaan

Onko yrityksesi työntekijöillä terveyshaasteita? Haluatko tukea työntekijöiden terveyttä ja pyrkiä vähentämään sairaspoissaoloja? Tulen pyydettäessä luennoimaan ravitsemuksesta ja terveydestä. Luennon kesto on 60 - 90 minuuttia. Luennon jälkeen jään vielä 30 minuutiksi vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä!  

ravintovalmentaja@protonmail.com